Nosaltres

PASSIÓ EN ALLÒ QUE FEM

Dani Treserras

Responsable de projectes on-line. Growth Hacker.

Dani Treserras

Analític, metòdic i resolutiu, m’agrada aportar raonaments lògics i solucions pràctiques en tot allò que faig. Apassionat d'Internet des de fa més de 20 anys, dono forma i sentit a tota idea vinculada al món d'Internet.

David Pera

Responsable de projecte off-line. Director creatiu.

David Pera

Amb més de 15 anys d'experiència en la direcció d'art, el meu dia a dia es centra en una paraula: la creativitat. Inquiet i amb sensibilitat estètica, sacsejo els meus pensaments per generar i executar noves idees.

COL·LABORADORS PER OFERIR-TE UN SERVEI INTEGRAL

COPYS
Un equip que sempre troba les paraules adequades pel públic objectiu. A través de les idees i la imaginació, redacten textos per a tots els formats: campanyes publicitàries, xarxes socials, pàgines web, blogs corporatius, etc. Són com escriptors, però cobrant!
AUDIOVISUAL
Cada vegada més les imatges i els vídeos roben el protagonisme a la resta d'elements. El nostre equip de fotògrafs i tècnics de video plasmen tot el necessari per donar impacte visual a qualsevol campanya de publicitat i/o a les xarxes socials.
TÈCNICS
Un ventall de professionals preparats per donar un cop de mà en el que faci falta, i sigui quina sigui la complexitat de la tasca. Maquetadors i programadors web, tècnics de hardware, analistes, auditors, juristes... I us assegurem que són uns cracks!