Kit Digital

Programa Kit Digital

Què és el Kit Digital?

Ajudes a fons perdut de fins a 3.000 milions d'euros.

Un programa dirigit a les pimes i autònoms i que té com a objectiu digitalitzar-les. El Kit Digital està subvencionat a fons perdut pels fons europeus Next Generation.

A qui va dirigit?

Destinat a autònoms i a la petita i mijana empresa

El programa Kit Digital va dirigit a un àmpli ventall d'empreses. En concret: microempreses i pimes de fins a 49 treballadors així com autònoms de qualsevol sector que tinguin l'ambició de transformar-se digitalment i que vulguin complir amb les condicions establertes en les bases de la convocatòria de l'ajuda del Kit Digital.

Hi ha 3 segments beneficiats segons el nombre de treballadors de l'empresa, i cada segment pot optar a un import màxim de la bonificació digital.

SEGMENT 1:

Empreses d'entre
10 i 49
treballadors

Poden rebre

12.000€

SEGMENT 2:

Empreses d'entre
3 i 9
treballadors

Poden rebre

6.000€

SEGMENT 3:

Empreses d'entre
1 i 2 treballadors
i autònoms

Poden rebre

2.000€

Quines solucions subvenciona el Kit Digital?

No estaràs sol! T'acompanyem durant tot el procés.

NUMON està en procés d'acreditar-se com agent digitalitzador oficial en cinc de les nou categories de Solucions de Digitalització que el Programa Kit Digital subvenciona. Només has de valorar quina és la categoria que més s'adapta a les necessitats del teu negoci i posar-te en contacte amb nosaltres, t'assossararem en tot el que faci falta.

Lloc web i presència a internet

Lloc web i presència a internet

Els projectes enfocats a donar més visibilitat de les empreses a Internet pertanyen a una de les categories subvencionables. Si tens un negoci i vols fer el primer pas o millorar i potenciar la teva presència digital, des de NUMON ens encarreguem de totes les funcionalitats i serveis subvencionables pel Programa Kit Digital.

 • Disseny o renovació de pàgina web: Desenvolupem pàgines web a mida, personalitzant tot allò que necessita el teu negoci per tenir èxit al món on-line. Els nostres projectes són responsive i estan perfectament optimitzats a qualsevol dispositiu, a més de ser completament autogestionables, per tal de reduir al mínim les teves preocupacions.

  Preu NUMON: Disseny i creació web corporativa des de 1.700€.

 • Posicionament i optimització SEO: Creem estratègies personalitzades i úniques per a potenciar el posicionament orgànic en cercadors i així aconseguir més tràfic d'usuaris a la teva web.

  Preu NUMON: Anàlisi de paraules clau, optimització de contingut, sitemap i mòdul SEO autogestionable des de 350€. Auditoria SEO per web corporativa des de 1.250€.

* Aquesta solució pertany a l'apartat Lloc web i presència a internet del programa Kit Digital

Import màxim de l'ajuda, segons els 3 segments de l'empresa:

Entre 1 i 2 empleats: 2.000€
Entre 3 i 9 empleats: 2.000€
Entre 10 i 49 empleats: 2.000€

M'interessa!
Comerç electrònic i botigues online

Comerç electrònic i botigues online

La creació d'una botiga en línia també és un projecte subvencionable. Dissenyem un ecommerce a mida, sigui quina sigui la grandària o complexitat de la teva empresa, creant una eina totalment personalitzada i enfocada a potenciar les teves vendes.

Les accions subvencionables a través del Kit Digital són les següents:

 • Creació d'un ecommerce: Desenvolupem la teva botiga en línia amb la tecnologia que més s'adapti a les teves necessitats. T'ho deixem tot a punt per començar a vendre per Internet: aparador de producte, agències de transport, sistemes de pagament, cupons descompte, ofertes... Tot configurat per tal d'oferir als teus clients la millor experiència de compra possible.

  Preu NUMON: Disseny i creació ecommerce des de 2.800€.

 • SEO per a ecommerce: Millorem el posicionament orgànic a Google, analitzant les dades, buscant paraules clau i creant una estratègia per augmentar la visita de nous usuaris i la recurrència de compra dels teus clients.

  Preu NUMON: Anàlisi de paraules clau, optimització fitxa de producte i contingut general, sitemap i mòdul SEO autogestionable des de 750€. Auditoria SEO per ecommerce des de 1.500€.

* Aquesta solució pertany a l'apartat Comerç electrònic del programa Kit Digital

Import màxim de l'ajuda, segons els 3 segments de l'empresa:

Entre 1 i 2 empleats: 2.000€
Entre 3 i 9 empleats: 2.000€
Entre 10 i 49 empleats: 2.000€

M'interessa!
Gestió de xarxes socials i creació de contingut

Gestió de xarxes socials i creació de contingut

Si el que necessites és generar contingut digital o dinamitzar les teves xarxes socials per arribar al teu públic objectiu, també pots optar a les subvencions del Kit Digital. A NUMON dissenyem plans estratègics pensats per millorar la teva presència i engagement a les xarxes socials, a més de crear contingut de qualitat a través dels formats més actuals.

 • Social media: Definim l'estratègia i les accions necessàries per assolir els objectius de la teva empresa a les xarxes socials, optimitzant i gestionant tot el contingut que s'hi publica.

  Preu NUMON: Social Media Plan des de 900€.

 • Creació de contingut: Redactem els textos de forma fresca i natural, i creem formats audiovisuals en imatge i vídeo, tot per captar l'atenció de l'usuari.

  Preu NUMON: Gestió de xarxes socials des de 200€/mensuals.

* Aquesta solució pertany a l'apartat Gestió de xarxes socials del programa Kit Digital

Import màxim de l'ajuda, segons els 3 segments de l'empresa:

Entre 1 i 2 empleats: 2.000€
Entre 3 i 9 empleats: 2.500€
Entre 10 i 49 empleats: 2.500€

M'interessa!
Gestió de clients

Gestió de clients

El propòsit d'aquest servei és ajudar a les pimes a digitalitzar i optimitzar la gestió de la relació comercial amb els seus clients. A NUMON et presentem solucions i eines digitals que t'ajudaran a conèixer el teu públic i augmentar el un ratí de conversió.

 • Gestió de newsletters: Importem i gestionem bases de dades de contactes i clients, i dissenyem enviaments personalitzats segons el comportament de l'usuari.

  Preu NUMON: Alta i configuració plataforma, disseny plantilla, importació de base de dades i primer enviament 450€. Enviaments posteriors 150€/enviament.

 • Integració entre diverses plataformes: Vinculem dades entre diferents CRM's i/o plataformes d'automatització de marketing.

  Preu NUMON: Desenvolupament i integració des de 1.200€.

* Aquesta solució pertany a l'apartat Gestió de clients del programa Kit Digital

Import màxim de l'ajuda, segons els 3 segments de l'empresa:

Entre 1 i 2 empleats: 2.000€
(inclou 1 usuari)
Entre 3 i 9 empleats: 2.000€
(inclou 1 usuari)
Entre 10 i 49 empleats: 4.000€
(inclou 3 usuaris)

M'interessa!
Gestió de processos

Gestió de processos

Els processos operatius o productius del teu negoci es poden digitalitzar, i també són subvenciobnables per part del Kit Digital.
Segons les necessitats que tinguis, et brindem un ampli ventall de funcionalitats i serveis escalables per convertir els processos que fas de forma manual o en paper a l’entorn digital.

 • Digitalització i/o automatització de processos: Digitalitzem fluxos de treball com per exemple la comptabilitat i les finances, la facturació, el seguiment de projectes, els inventaris, les compres i pagaments o fins i tot, les diferents tasques dins de l’àmbit de recursos humans.

  Preu NUMON: Anàlisi i desenvolupament des de 1.800€.

 • Integració amb plataformes externes: Connectem dades de tot tipus de software de gestió a través d'APIs i Web Services, d'aquesta forma centralitzem tota la informació necessària en una mateix lloc.

  Preu NUMON: Desenvolupament i integració des de 1.200€.

* Aquesta solució pertany a l'apartat Gestió de processos del programa Kit Digital

Import màxim de l'ajuda, segons els 3 segments de l'empresa:

Entre 1 i 2 empleats: 500€
(fins a 1 usuari)
Entre 3 i 9 empleats: 2.000€
(fins a 3 usuaris)
Entre 10 i 49 empleats: 6.000€
(fins a 10 usuaris)

M'interessa!

Per què NUMON?

Més de 15 anys al servei dels nostres clients

Sense cap cost per a tu

Sense cap cost per a tu

Tramitem la teva subvenció Kit Digital a fons perdut per estalviar-te la gestió i pots escollir si vols que nosaltres l'executem. Tot sense cap cost per a tu.

Ens fem càrrec de tot

Ens fem càrrec de tot

Estalvia temps i paperassa. Gestionem la teva sol·licitud, i, si ho vols, podem aplicar la solució digital que més s'adapti al teu negoci i en justifiquem la implementació.