Artistes 1 | Artistes 2 | Artistes 3
Ursula 1000
URSULA 1000 (Nova York - Estats Units)
Divendres 4 de Juliol a les 02:30h. Escenari Principal.
L’home darrera Ursula 1000 no és altre que el multi instrumentalista Álex Gimeno. Resident a Nova York, el seu estil s’ha desenvolupat i ha crescut envoltat del background sofisticat i hip transmès per el seu pare, conegut membre de l’orquestra llatina dels anys 50 ‘Los Chavales de España’, i del heavy rock, punk, disco, funk i la música electrònica de la seva generació.

‘The Now Sound Of Ursula 1000’ va ser el seu àlbum de debut, un collage de sons lounge, funky beats i pastiche-a-delica. Aquest treball va ser aclamat per la crítica, i la revista Tower Records Pulse el va nombrar com un dels 10 millor àlbums dance de 1999. El seu segon àlbum ‘All Systems Are Go Go’, compilat i mesclat en una sessió live, s’hi poden escoltar temes gravats a Japó, Alemanya, Itàlia, Anglaterra i Estats Units.

Continuant amb la imatge jetsetting, a Ursula 1000 se’l pot veure a discoteques de tot el món i en esdeveniments del món de la moda de Prada, Issey, Miyake, Hugo Boss, Miss Sixty, Fiorucci, H&M, Diesel i Christian Dior. A Nova York se’l pot veure en les seves residencies de fi de setmana al Swank APT.

Álex ha treballat en el remix de temes de Felix da Housecat, Quincy Jones, The Saint, Fort Knox Five, Nicola Conte i Pierre Henry, entre molts altres. També ha mesclat temes de Los Increíbles, The Powerpuff Girls i Barrio Sésamo, a més de crear la música per un gran número de sèries com Entourage, Sexo en Nueva York i Anatomía de Grey.

Álex acaba d’editar el seu últim disc d’estudi, ‘Here Comes Tomorrow’, on explora el jazz, el electro, el latin, el swing, el ska, la bossa nova, el hip hop, la psychedelia i el glam rock.

www.ursula1000.com
www.myspace.com/ursula1000

TELEPHUNKEN (Madrid)
Dissabte 5 de Juliol a les 02:30h. Escenari Principal.
Telephunken
Telephunken és Ernesto Sánchez, artista clau de l’escena dance espanyola. Aquest DJ madrileny ha estat resident de sales tan importants com Morrisey i Cubo de Saragossa, de Siroco i Café de la Palma de Madrid, a més d’actuar en sessions esporàdiques per els millors clubs de tot Espanya.

Festival de Benicàssim 2000 i 2002, Festimad 2001, Espárrago Rock 2001, 2002 i 2003, Socarrat Festival 2001, Sonorama 2002, 2005 i 2007, Cultura Quente 2008, entre altres festivals espa-
nyols, i més de 400 concerts per Espanya, Europa i Amèrica són algunes pinzellades de la seva trajectòria.

El 2000 va publicar el LP ‘Telephunken’ amb la companyia independent BOA. Un àlbum considerat per algunes revistes especialitzades -Mondo Sonoro, Todas las Novedades, Bad Magazine- como el millor de l’any 2000 en la secció de música electrònica. Després d’aquesta càlida acollida van seguir els àlbums ‘Nipon’ (2001 – Daphunken Records) i ‘Antibalas’ (2005 – Actúa Recordings).

El següent treball de Telephunken serà el seu quart àlbum, previst de ser publicat aquest pròxim Setembre, tenint des del mes de Juny un llançament en format EP, tant en CD com en vinil.

www.telephunken.com
www.myspace.com/telephunkenband

Oblique
OBLIQUE (Barcelona / Tenerife)
Dissabte 5 de Juliol a les 01:00h. Escenari Principal.
El grup neix en forma de duet gràcies la fusió del canari Juan Ramón i la catalana Sonia. Ell és un fan del electro de Tiga, Console i Miss Kittin, mentre que ella una apassionada del pop de Madonna i Kylie Minogue. Tots dos artistes però tenen un punt en comú: el seu infinit amor per els anys 80s, representats musicalment per grups com The Human League, Depeche Mode i Kraftwerk.

Oblique ofereix bases rítmiques efectives i contundents que es mesclen amb melodies més pròpies del preciosisme i l’elaboració dels anys 80. Lletres iròniques i sempre disposades a fer ballar completen aquest experiment musical.

Oblique va ser considerada la millor banda electrònica en els 1ers. Premis al Pop Espanyol POP-EYE 2006. També ha estat la banda guanyadora del Metro On Music com a millor banda electrònica, així com del Heineken Kulture Movement, actuant en el Heineken Greenspace de València junt a Pet Shop Boys, The Gift, The Pinker Tones, etc.

Oblique s’obre pas en el mercat internacional amb ‘Wonderful Opulence’ (Greenland Productions) que no deixa de rebre alabances per part dels mitjans especialitzats. El àlbum ha entrat directament a MTV Itàlia i el reconegut portal All Music ha situat al myspace del grup com un dels primers en repercussió dins de la música electro d’Espanya.

www.oblique-music.com
www.myspace.com/obliquemusic

ASSTRIO (Barcelona)
Divendres 4 de Juliol a les 01:00h. Escenari Principal.
Asstrio
Asstrio és un d’aquells casos en que les etiquetes no serveixen de molt. En els seus orígens emulaven a grups de Jazz Funk como Medesky, Martin & Wood o Soulive, però poc a poc passen de tocar de Festivals de Jazz (Donosti off-Festival '04 i '05, Vitoria off-Festival '03 i '06, Vic '03, Festival Tete Montoliu '03,...) a fer-ho en els de Funk (Black Music Festival '03, '04, '05, Enlace Funk '06..), Rock (Senglar Rock '04 i ‘08...), o a discoteques complementant sessions de DJ com a La Boca del Lobo (Madrid), Platea (Girona), Planta Baja (Granada), DUB Club (Valencia). Aquest 2008 han mostrat la seva capacitat modular i d’adaptació a tot tipus d’esdeveniment, actuant al festival de música avançada Sonar de Barcelona.

Aquests elements proporcionen un directe fresc i atractiu que han presentat en més de 200 concerts per tot l’estat espanyol. El so de Asstrio és clarament el producte d’una fructífera carrera de cada un dels seus components, que han treballat amb grups de rock (La Kinky Beat, Brams, Gossos, Pep Sala), Funk (Phat Fred, Fundación Tony Manero), productors d’electrònica com Professor Angel Dust o Danny Marquez, o grups de Jazz (Raynald Colom Quartet, Santi Careta Grup).

www.asstrio.com
www.myspace.com/asstrio

Paul SG
DIGITAL COLOURS RECORDINGS showcase
PAUL SG
(Mannheim - Alemanya) / Bu (Barcelona)
Dissabte 5 de Juliol a les 04:00h. Escenari Principal.
Paul SG és la 1/2 del grup Soulgrifter, el duet avantguardista de Mannheim (Alemanya), responsables de las emissions de Phunkfiction. A través de Digital Colours Recordings ofereix un set de Soul/funk i jazz amb bases D&B, una sensacional mescla sonora que ha viatjat per sales i festivals de tot Europa, com Distillery (Leipzig - Alemanya), Breakout (Bristol  -Inglaterra) o el TBC (Breda – Holanda).

DJ Bu és un dels fundadors del col·lectiu d’artistes i promotora d’esdeveniments Dubcelona. Actualment és un dels representants més actius de l’escena drum&bass i un dels més veterans en el panorama nacional. Actualment resident del Blau Club de Girona i del Bassline Club de Barcelona, aquest dj ha passejat la seva maleta  per  les sales i els festivals més importants del país, compartint cabina amb Scracth Perverts, Vadim, Smith & Mighty, Andy C, Hype, Roni Size, Klute, Total Science, Aphrodite, Dillinja, Pendulum, Shy Fx, Teebee, …

www.soulgrifter.de
www.myspace.com/mistabu

St Andrius
ST ANDRIUS (Barcelona)
Divendres 4 de Juliol a les 23:15h. Escenari Amanita. Gratuït.

St Andrius neix el 2004 com un projecte de producció dub d’estudi, mesclant sons de Jamaica amb el low fràgil i l’electrònica experimental. A dia d’avui St Andrius s’ha desenvolupat i ha crescut musicalment, publicant tres EP’s: ‘Casa Gally’ (2006), ‘Dub Air’ (2006) i PunkAndrius (2007).

El seu directe és la d’un grup amb base rítmica de baix i bateria, a la que se li sumen una guitarra i diferents melodies de trompeta i melòdica, a més de processar en directe efectes i samplers. Tot això es veu enriquit amb la projecció d’un seguit d’imatges tractades en viu.

www.myspace.com/standrius

Dj Monne
DJ MONNE (Rotterdam - Holanda)
Divendres 4 de Juliol a les 20:00h. Escenari Club. Gratuït.
Aquest conegut Dj de Rotterdam, amb residencia a Barcelona ara fa 5 anys, va començar la seva carrera en el món del Dance Clubs en el famós "Nighttown” de la seva ciutat natal. D’això fa 10 fa deu anys i des de llavors ha estat actuant en nombrosos clubs i festes dins i fora de la ciutat holandesa. Monne és conegut pel seu elèctric estil i per mesclar techno, nu-school breaks, electro, house and breaks.. Ell mateix defineix les seves sessions com un ventall de música positiva, influïda per el break beat i acompanyada per una metòdica base.

www.myspace.com/dj_monne

OPEN YOGA & DJ SESSION (Xile / Argentina)
Diumenge 6 de Juliol a les 10:00h. Parc Municipal de Sallent. Gratuït.
Open Yoga & DJ Session

Festa sense alcohol i sense sabates en la que es mescla una classe de ioga amb una sessió de DJ.
La música electrònica es mescla en viu amb Kundalini i cants espirituals, creant un remolí d’èxtasis natural, equilibrant sons orientals i occidentals sense perdre el centre.
El ioga és una disciplina psicocorporal per incrementar l’energia vital i l’equilibri mental. En aquest cas la classe està especialment dissenyada utilitzant una sèrie de postures dinàmiques, respiració conscient, i sons tàntrics. L’idea és mobilitzar l’energia, dirigir-la i dominar-la per tal de que no es quedi en els xacres baixos generant dominació o violencia.

Amb la fusió de classe de Ioga i la sessió del DJ, primer s’augmentarà l’energia i llavors es convertirà en ball creant una celebració sana i potent.

Open Yoga & DJ Session està pensat per donar als joves una alternativa de festa en la que l’estímul ve dels saber natural del cos i de la força creativa de la música.

www.happyyoga.com

Artistes 1 | Artistes 2 | Artistes 3