ESP | CATsitemap
< Anar al llistat de projectes i feines realitzades
Web Manresa
Web Manresa
Web Manresa
Web Manresa

E-Commerce Depiline

Web

Sota la supervisió i el criteri marcat en el disseny de la interfície gràfica per part de l’estudi creatiu Dosi, ens encarreguem de la maquetació i programació del lloc web de Depiline, cadena d’establiments dedicats a oferir serveis integrals d’estètica i perruqueria.

El lloc web s’ha desenvolupat en varies fases per poder assolir els objectius establerts.

Per una banda s’ha desenvolupat una àrea privada per tal de que des de la central es gestionin els centres, els clients, els productes, les comandes i les diverses seccions dinàmiques del lloc web. Cada franquícia també t’he accés al gestor de continguts i així administrar les seves dades, els seus serveis i les comandes realitzades al seu centre.

La part de comerç electrònic s’ha creat segons les necessitats de l’empresa, oferint un ampli catàleg de productes i serveis de forma totalment categoritzada. El web dóna a l’usuari la possibilitat de seleccionar el centre a recollir els productes comprats i/o per dur a terme els serveis d’estètica contractats.

Un tret característic del lloc web és que s’ha desenvolupat un mòdul de punts acumulables per cada compra realitzada i per compartir-la a través de Facebook. Els usuaris poden bescanviar aquests punts per productes i serveis regal que ofereix la mateixa empresa.