ESP | CATsitemap
Centre de creació i producció de solucions gràfiques i interactives

Centre de creació i producció
de solucions gràfiques i interactives

Numon és la fusió de David Pera, dissenyador gràfic i fotògraf, i de Dani Treserras, webmaster i creador multimèdia. Dos perfils ben diferenciats però vinculats des de fa anys en el sector de la publicitat i de la comunicació, que després d’anys treballant conjuntament en diversos projectes, es decideixen a confeccionar un estudi especialitzat en la creació i producció d’elements tècnics de difusió. Una societat orientada a resoldre projectes empresarials de la petita, mitjana i gran empresa, així com per aportar solucions digitals al consumidor final.

Numon procedeix de Nudistes del Món Digital, una metàfora de la relació de l’ésser humà amb les noves tecnologies i la seva constant evolució, un lligam que és el “modus vivendi” de Numon, un centre per entendre i fer entendre les solucions més actuals i sofisticades.

Infinitat d’idees
per a qualsevol repte

Volem que “ens posi a prova”. Sabem el què fem i sabem que ho fem bé. Tenim cura i ens impliquem amb totes les feines que comencem, un punt de partida prou important per acabar tenint un producte ambiciós, personalitzat i de qualitat.

Oferim un ventall de possibilitats en els camps de la comunicació i la publicitat, una gamma bàsica i adaptable als requeriments i característiques de cada feina que se’ns proposi.

David Pera - Numon

David Pera

Facebook David PeraLinkedIn David Pera

Màster en Identitat Corporativa
ELISAVA. Escola Superior de Disseny de Barcelona

Tècnic superior d’arts plàstiques en gràfica publicitària
EAVIC. Escola d’Art i de Disseny de Vic

Dani Treserras - Numon

Dani Treserras

Facebook Dani TreserrasLinkedIn Dani Treserras

Postgrau en Web 2.0 i xarxes socials
Universitat Pompeu Fabra

Tècnic en creació i producció multimèdia. Graduat Multimèdia
UOC. Universitat Oberta de Catalunya